ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Στο ιατρείο μας η αισθητική είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε θεραπείας. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε τον φυσικό τρόπο κατασκευής των δοντιών, πετυχαίνοντας ένα άριστο και φυσικό  αποτέλεσμα, με σεβασμό πάντα στις δικές σας απαιτήσεις και προσδοκίες. Για το λόγο αυτό τα υλικά  που χρησιμοποιούμε εδώ είναι εξαιρετικής ποιότητας και τελευταίας γενιάς.

ΛΕΥΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ

Πριν μερικά χρόνια οι εμφράξεις στα δόντια γίνονταν αποκλειστικά με αμάλγμα («μαύρο σφράγιμα») τα οποία όμως δεν προσέφεραν καμία αισθητική. Καθώς τα υλικά τελευταίας γενιάς είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα, μπορούμε με ελάχιστο τρόχισμα του δοντιού και σε μία μόνο επίσκεψη, να αποκαταστήσουμε τα τερηδονισμένα δόντια και τα παλιά σφραγίσματα αμαλγάματος με απόλυτα φυσικό τρόπο και να αποκτήσουμε και πάλι όμορφα, λευκά δόντια.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  1

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  30 λεπτά

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Είναι λεπτές κατασκευές από σύνθετη ρητίνη (δηλαδή το υλικό που χρησιμοποιείται και στα σφραγίσματα) και αποτελούν μία μάλλον συντηρητική αισθητική αποκατάσταση σε σχέση με τις κλασσικές στεφάνες (“θήκες”) καθώς απαιτούν ελάχιστο ή και καθόλου τρόχισμα των δοντιών, ανάλογα φυσικά με την περίπτωση.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  Ανάλογα με τον αριθμό των δοντιών

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  30-40 λεπτά

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Αντίστοιχα με τις όψεις σύνθετης ρητίνης κατασκευάζουμε όψεις από πορσελάνη. Η διαφορά σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι εδώ μεσολαβεί το οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Πρόκειται για μια διαδικασία συντηρητική, κατά την οποία αφαιρείται ελάχιστη οδοντική ουσία και αντικαθίσταται από μία “λεπτή φλούδα” πορσελάνης η οποία προσδίδει λάμψη, λευκότητα και μορφολογία ανάλογη των φυσικών δοντιών. Το αποτέλεσμα είναι σταθερό και αμετάβλητο στο χρόνο.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  Ανάλογα με τον αριθμό των δοντιών

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  30-60 λεπτά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς