ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Είναι η πιο συντηρητική αισθητική μέθοδος που έχει στόχο λευκότερα, φωτεινότερα και υγιή χαμόγελα για τους ασθενείς μας. Η λεύκανση των δοντιών είναι εντελώς ακίνδυνη, αρκεί φυσικά να γίνεται με την καθοδήγηση του οδοντιάτρου, να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και να αποφεύγονται οι υπερβολές.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

H λεύκανση στο ιατρείο γίνεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θέλουμε γρήγορα ένα πολύ λευκό χαμόγελο. Είναι ανώδυνη, εξαιρετικά ασφαλής και το αποτέλεσμα γρήγορο και εκθαμβωτικό.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  1-2 (αναλόγως τις απαιτήσεις σας)

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  60 λεπτά

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

H λεύκανση στο σπίτι γίνεται με εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή μασελάκια ώστε να έχουν απόλυτη εφαρμογή στο στόμα. Εμείς σας δίνουμε το λευκαντικό τζελ και σας καθοδηγούμε πώς να βάζετε το υλικό στα μασελάκια και να τα φοράτε στο σπίτι τις ώρες που ξεκουράζεστε. Είναι οικονομική και αρκετά απλή τεχνική, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  2 δεκάλεπτες

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  9-12 ημέρες / 6-8 ώρες την ημέρα

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Είναι η καλύτερη μέθοδος καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο παραπάνω τεχνικών. Έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα, σταθερό στη διάρκεια του χρόνου. Περιλαμβάνει μία συνεδρία λεύκανσης στο ιατρείο κι επιπλέον σας κατασκευάζουμε και ναρθηκάκια εξατομικευμένα για το στόμα σας ώστε να κάνετε και μερικές μέρες στο σπίτι.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  2

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  60 λεπτά στο ιατρείο. Μερικές μέρες στο σπίτι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς