ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Με τον όρο ”περιοδοντικοί ιστοί” αναφερόμαστε στα ούλα, το συνδετικό ιστό και το στηρικτικό οστό γύρω από τα δόντια. H αισθητική δεν αφορά μόνο σε όμορφα και καλοσχηματισμένα δόντια, αλλά και σε ούλα, που να είναι αλλά και να φαίνονται υγιή.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ

Η ουλίτιδα είναι μια φλεγμονή των ούλων και οφείλεται στην κακή στοματική υγιεινή καθώς και σε άλλους τοπικούς παράγοντες όπως κακότεχνες εμφράξεις, προσθετικές αποκαταστάσεις που τραυματίζουν τα ούλα κλπ. Εκδηλώνεται με πέτρα στα δόντια, κακοσμία, αιμορραγία στο βούρτσισμα ως και πόνο. Για την αντιμετώπισή της εφαρμόζουμε καθαρισμό και στο τέλος στίλβωση (γυάλισμα) και σοδοβολή στα δόντια προκειμένου να φύγουν οι χρωστικές.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  1

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  20-30 λεπτά

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ

Η περιοδοντική νόσος ή περιοδοντίτιδα, αποτελεί μια βαρύτερη εκδήλωση της ουλίτιδας. Αν η ουλίτιδα δεν θεραπευθεί μεταπίπτει σε περιοδοντίτιδα. Ενώ στην ουλίτιδα φλεγμαίνουν μόνο τα ούλα, στην περιοδοντίτιδα προσβάλλεται και το στηρικτικό οστό που περιβάλλει τα δόντια γι’ αυτό συχνά εκδηλώνεται με κινητικότητα στα δόντια. Η περιοδοντίτιδα απαιτεί έναν πιο βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που το πρόβλημα επιμένει χρειάζεται να προσεγγίσουμε χειρουργικά τις περιοχές των ούλων που πάσχουν για να καθαριστούν πιο επιμελώς.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  2

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  40 λεπτά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς