ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Στο ιατρείο μας το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο, το προσωπικό μας εξειδικευμένο και έμπειρο και ο εξοπλισμός μας τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι η διαδικασία μίας εξαγωγής απλού δοντιού ή φρονιμίτη γίνεται απλά, γρήγορα και ανώδυνα.

ΑΠΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Όταν είναι αδύνατον να σώσουμε ένα δόντι λόγω εκτεταμένης τερηδόνας, κατάγματος ή μεγάλης κινητικότητας τότε χρειάζεται να το αφαιρέσουμε. Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη καθώς φροντίζουμε να κάνουμε πολύ καλή τοπική αναισθησία, ώστε ο ασθενής να αισθάνεται άνετα. Η ανάρρωση είναι υπόθεση 1-2 ημερών.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  1

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  20 λεπτά

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Πρόκειται για τις εξαγωγές των φρονιμιτών που άλλοτε είναι έγκλειστοι, δηλαδή δεν φαίνονται καθόλου στο στόμα κι άλλοτε ημιέγκλειστοι, δηλαδή φαίνονται μερικώς. Οι φρονιμίτες πρέπει συνήθως να αφαιρούνται διότι προκαλούν φλεγμονές, πόνο και πρήξιμο (περιστεφανίτιδα) ,αλλά και για ορθοδοντικούς λόγους. Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις απλές εξαγωγές, καθώς εφαρμόζουμε τοπική σε βάθος αναισθησία για να επιτευχθεί πλήρης απουσία πόνου κατά την διάρκειά της.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  1

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  30-40 λεπτά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς