ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ

Οδοντοστοιχίες (ή μασέλες) είναι οι αποκαταστάσεις που προορίζονται για ασθενείς που έχουν χάσει όλα ή σχεδόν όλα τους τα δόντια. Οι οδοντοστοιχίες του 21ου αιώνα αποτελούν ένα τμήμα ποιότητας ζωής άμεσα συνυφασμένο με την αισθητική εικόνα και την κοινωνική ζωή των ασθενών μας. Αποκαθιστούν όλο τον οδοντικό φραγμό και τη συνολική εικόνα του προσώπου σχετικά γρήγορα και οικονομικά σε σχέση με άλλες θεραπείες.

 Στο ιατρείο μας παρέχουμε όλους τους τύπους οδοντοστοιχιών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

ΟΛΙΚΕΣ

Προτείνονται σε ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια. Πλεονέκτημά τους αποτελεί το μικρό τους κόστος και ο ελάχιστος χρόνος κατασκευής τους. Η διαδικασία κατασκευής τους είναι πολύ απλή και ανώδυνη κι έτσι σε λίγα μόνο ραντεβού ο ασθενής αποκτά όλα του τα δόντια.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  5-6

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  15-30 λεπτά

ΜΕΡΙΚΕΣ

Προορίζονται για ασθενείς που έχουν χάσει μερικά δόντια και δεν επιθυμούν ή δεν είναι εύκολο να αποκατασταθούν με εμφυτεύματα. Είναι στην ουσία μία οδοντοστοιχία που στηρίζεται με μικρά γαντζάκια στα ήδη υπάρχοντα δόντια, για να συμπληρώσει τα δόντια που έχουν χαθεί. Η διαδικασία κατασκευής τους είναι τελείως ανώδυνη, εύκολη, σύντομη και αρκετά οικονομική.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  5-6

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  15-30 λεπτά

ΕΠΙΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΙΚΕΣ

Είναι αυτές που αποκαθιστούν ολόκληρο το οδοντικό τόξο και στηρίζονται παράλληλα σε εμφυτεύματα. Ενδείκνυνται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης της συγκράτησης της οδοντοστοιχίας λόγω μεγάλης απορρόφησης των ούλων. Είναι γνωστές ευρέως και ως “κουμπωτές”, καθώς χρησιμοποιούν συνήθως συνδέσμους ακριβείας που δίνουν την αίσθηση ότι “κουμπώνουν” στα στηρίγματα. Προσφέρουν μεγάλη συγκράτηση και σταθερότητα, άνεση κατά τη μάσηση χωρίς μετακινήσεις και άριστη αισθητική λόγω του μικρότερου όγκου τους.

 • ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

  6-7

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

  30-45 λεπτά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς